Hvilken type Mercedes skal du vælge?

Går du og drømmer om en ny lækker Mercedes? Så er det her du skal læse med. Nedenfor ser du et overblik over Mercedes biltyper som du kan vælge imellem. Måske du finder din nye bil hos Mercedes.

 

Hatchback

En Mercedes Hatch Back er en bil der har en stor bagklap som ofte er større end på andre biler. Bagklappen er tydelig ved at den går fra taget og nedefter. En hatch back er en blanding mellem en stationcar og en sedan når man kigger på udseendet. Er du interesseret i en Mercedes Hatch Back så kan du vælge mellem en A-klasse Hatch Back og en B-klasse Hatch back

 

Sedan

Den der kendetegner en sedan er, at den har en bagklap der er adskilt fra selve bilens kabine. Går man efter en rummelig bil, så er det ikke en sedan man skal vælge. Men når man kører i en sedan vil man mærke en bedre kørekomfort pga bilens form. Vil du gerne have en sedan fra Mercedes, så er der flere du kan vælge imellem som bl.a. en A-klasse, C-klasse eller den nye sedan på el EQS. Mere specifikt så kan du vælge en Mercedes A200.

 

Stationcar

En stationcar er en bil med stor bagklap og stort baggagerum som også har mulighed for udvidelse ved at lægge sæderne på bagsædet ned. Ofte ser man en stationcar har plads til 5 personer. Det der adskiller en stationcar fra en Hatch Back er, at taget er længere så der er plads til det store baggagerum. Når producenterne laver en stationcar, så ser man ofte at det er en forlænget udgave af samme model i sedan eller hatch back. Med der store baggagerumsplads og gode plads i kabinen, så er en stationcar populær blandt børnefamilier. En Mercedes stationcar finder du både som CLA, C-Klasse og E-Klasse i forskellige typer.

 

SUV

Mange tænker ofte over hvad en SUV egentlig er. En SUV betyder Sport Utility Vehicle og er en betegnelse for biler der er højere og bredere end andre biler. En SUV kan klare flere forskellige typer terræner. Man sidder højere i en SUV og den kan derfor være mere behagelig at stige ind og ud af. Man skal købe en SUV hvis man gerne vil have et bredt udsyn og god plads. Hos Mercedes kan man vælge en lang række SUVere og en stor del af disse og elbiler. Der er bl.a. EQA SUV, EQB SUV, EQC SUV og mange flere.